Welkom op het nieuwe E Boek en Blog!

Door op 22 augustus 2013
welkom

Na weken van tientallen thema’s bekijken en uitproberen, code aanpassen en implementeren, is precies anderhalf jaar na het begin van E Boek, dan eindelijk de nieuwe stijl on-line! Al een tijdje liep ik met het idee om meer te gaan doen, om over meer te gaan bloggen, om meer content toe te kunnen voegen. De oude stijl was leuk, interessant, maar niet praktisch. Alles stond te ver uit elkaar, je scrollde je een ongeluk als je wat wilde weten. Laat staan als je de site via een mobile device wilde bezoeken… Of je moet van scrollen houden, dan vermaakte je je opperbest. Maar werken deed het niet.

Dus E Boek, wdt nu bekend staat als E Boek en Blog, is uitgerust met een Responsive thema. Wat zoveel betekent als dat de website op elk platform goed te bekijken is. Daarnaast is het thema ook beproefd in de websitewereld, onder andere Mustreads.nl maakt er gebruik van. Toch heb ik ook nog enige tijd nagedacht of ik wel hetzelfde thema wilde… origineel is het natuurlijk niet. Maar onder het motto ‘beter gekopieerd dan slecht verzonnen’, heeft E Boek en Blog toch besloten deze stijl te kiezen.

Na verloop van tijd zal de site meer en meer gaan groeien. Natuurlijk zal er meer dan genoeg geblogd worden over boeken, maar na verloop van tijd zullen er ook meer en meer items verschijnen over muziek, games, films en alles wat mij bezighoud! Ik hoop dat alle bezoekers de site net zo mooi en handig vinden als E Boek, voor tips en opmerkingen houd ik me ten allen tijde aanbevolen.

Laat eens een berichtje achter!

Over Evert Sinterniklaas

Evert leest al zo lang als hij een boek kan vast houden. Als eigenaar van E Boek en Blog begon hij in februari 2012 met recenseren. Tegenwoordig leest hij regelmatig op aanvraag van uitgeverijen en auteurs.

Een reactie

  1. Lyanne

    26 augustus, 2013 at 11:45

    Wat is hij mooi geworden!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Graag even een bewijs dat je geen spambot bent :) *