Meet & Greet met Carlos Ruiz Zafón

Door op 4 september 2012

Carlos Ruiz Zafón signeertNa lang wachten was het dan eindelijk zo ver, vandaag was de dag dat Carlos Ruiz Zafón een kort bezoek zo brengen aan Bergen op Zoom en wel in Boekhandel Quist. Ik ben al vaker naar Meet & Greet’s geweest met verschillende auteurs, maar nooit eerder zo dicht bij huis. Vanuit het werk kon ik direct langs de boekhandel (Bergen op Zoom ligt op mijn dagelijkse route) en zodoende ging er deze keer geen lange treinreis aan vooraf.

Klein minpuntje was wel dat ik gisteren wat grieperig werd, dus erg lekker was ik vandaag niet. Maar goed, een handvol paracetamol doet wonderen dus high en stoned van de tabletten toch gegaan. Rijkelijk overdreven natuurlijk, twee tabletjes werken voldoende maar helaas ook kortstondig, dus op het moment van schrijven besluit ik maar om zo spoedig als mogelijk het bedje op te zoeken.

Ik wil bij deze in ieder geval Boekhandel Quist, uitgeverij Signatuur en natuurlijk Carlos Ruiz Zafón zelf hartelijk bedanken voor deze ontmoeting. Het was een eer om deze literaire artiest eens in levende lijve te kunnen spreken.

Carlos Ruiz Zafón en ik

Over Evert Sinterniklaas

Evert leest al zo lang als hij een boek kan vast houden. Als eigenaar van E Boek en Blog begon hij in februari 2012 met recenseren. Tegenwoordig leest hij regelmatig op aanvraag van uitgeverijen en auteurs.

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Graag even een bewijs dat je geen spambot bent :) *