Carlos Ruiz Zafón in Nederland

Door op 29 juli 2012

Carlos Ruiz ZafónAankomende 28 augustus is het dan eindelijk zover; het derde deel uit de serie van Het Kerkhof van de Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón komt uit. Na De Schaduw van de Wind en Het Spel van de Engel is het nu de beurt aan De Gevangenge van de Hemel. In het kader hiervan komt de Spaanse auteur naar Nederland voor verschillende signeersessies:

Zaterdag 1 september

10.00 uur Boekhandel Plukker, Schagen
13.00 uur Boekhandel Van der Velde, Groningen
15.00 uur Boekhandel Van der Velde, Leeuwarden
20.00 uur OBA, Amsterdam (optreden & signeren)

Zondag 2 september

12.00 uur Bijenkorf Amsterdam
14.30 uur Interview & boekpresentatie & signeren tijdens Manuscripta
20.00 uur Theater De Luifel, Heemstede (optreden & signeren i.s.m. Boekhandel Blokker)

Dinsdag 4 september

14.30 uur Boekhandel De Drukkery, Middelburg
17.00 uur Boekhandel Quist, Bergen op Zoom

Hoewel ik nog overweeg aanwezig te zijn op Manuscripta, zal ik hem in ieder geval ontmoeten in Bergen op Zoom. In ieder geval voor een gesigneerde Gevangene van de Hemel en een foto. Daarnaast misschien ook nog wel een praatje, als de tijd er is. Wie weet?

Over Evert Sinterniklaas

Evert leest al zo lang als hij een boek kan vast houden. Als eigenaar van E Boek en Blog begon hij in februari 2012 met recenseren. Tegenwoordig leest hij regelmatig op aanvraag van uitgeverijen en auteurs.

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Graag even een bewijs dat je geen spambot bent :) *