Meet & Greet Lars Kepler

Door op 22 februari 2012

Eerder deze week werd bekend dat is geselecteerd ben als ‘Buzzer’ voor het boek Getuige van schrijversduo Lars Kepler. Als buzzer ontvang ik een gratis exemplaar van het boek, in ruil daarvoor spam ik heel internet vol met mijn mening.

Dit is het derde boek dat van hen dat uitgebracht wordt. De eerdere delen Hypnose en Contract bleken een behoorlijk succes in de literaire wereld. Ook voor dit deel zijn de verwachtingen hooggespannen. En ik ben dus uitgenodigd daar mijn mening over te geven!

Een korte beschrijving van het verhaal:

“De Birgittagården is een internaat voor jonge vrouwen met destructief gedrag. Op een donkere herfstnacht wordt een van de opgenomen meisjes vermoord in de separeerkamer van het internaat. Ze wordt met beide handen voor haar gezicht gevonden op het bed. Niemand heeft iets gezien en een van de meisjes is spoorloos verdwenen.

Inspecteur Joona Linna reist af naar de Birgittagården en bevindt zich al snel midden in de meest raadselachtige moordzaak waarop hij ooit is gestuit. Als hij op zoek gaat naar de oplossing, worden er verwoestende krachten in werking gezet.

Er zijn geen getuigen, maar kort na de gewelddadige moord begint een vrouw in Stockholm de tiplijn van de politie te bellen met informatie. Eerst vraagt ze geld voor haar inlichtingen, maar later verzoekt ze hen alleen maar te luisteren, steeds wanhopiger.”

Ik ben erg benieuwd, ook omdat ik voor het eerst deelneem aan Buzzactie van Crimezone.nl. Ook ontmoet ik het duo 6 maart aanstaande in Amsterdam.

Meet & greet Lars Kepler

Binnenkort veel meer over het boek en het bezoek.

Over Evert Sinterniklaas

Evert leest al zo lang als hij een boek kan vast houden. Als eigenaar van E Boek en Blog begon hij in februari 2012 met recenseren. Tegenwoordig leest hij regelmatig op aanvraag van uitgeverijen en auteurs.